Yahoo Mail Beta

7 posts / 0 new
Last post
cgherman
cgherman's picture
Yahoo Mail Beta

To get Yahoo Mail Beta, just switch your content preference to Germany, France or UK. Then you will be asked if you want to join the beta when you log into your Yahoo Mail. Say yes, and join the beta. Then from the options menu, change your content preference what it was before. Then go to Yahoo Mail again. You should see Yahoo Beta. If you don't see it, go to options and click "Try Beta" button. That's all.

How to change your content preference:
* log in to Yahoo Mail
* click Options
* select Account information from the left panel
* go to Member Information, General Preferences, Preferred Content
* select, for example, Yahoo UK
* click Finished
* go to Yahoo Mail
* you'll see a page that says "It's the New Yahoo! Mail Beta... and you're invited."
* click on "Try Beta Now".

http://www.neowin.net/forum>

Metoda functioneza.

Anonymous
Re: Yahoo Mail Beta

If you want to use the Yahoo! Mail Beta...
You need to hunt down and run one of these popular operating systems:

* Windows XP
* Windows 2000
* Mac OSX

Cred ca trebuia si asta mentionat. Nu toti folosesc "these popular operating systems" :-(

cosmin
cosmin's picture
Re: Yahoo Mail Beta

Pe mine m-a avertizat prima oară că sistemul meu de operare nu este suportat. Dar poţi alege "go to yahoo mail beta anyway", şi merge.

Nu îi înţeleg pe cei de la Yahoo! Ce legătură este între o aplicaţie web şi sistemul de operare al clientului? Aici este vorba numai de browsere.

Am mai văzut o prostie asemănătoare, tot la ei. Au nişte jocuri Java online, şi lângă fiecare din ele scrie că nu sunt compatibile cu UNIX şi MacOS. Dar oare nu este suficient să ai Java? :-?

[url=http://counter.li.org/]Linux registered user #368449[/url]

cgherman
cgherman's picture
Re: Yahoo Mail Beta

Unele din jocuri merg cu Opera sub Linux.

cosmin
cosmin's picture
Re: Yahoo Mail Beta

Din câte am încercat eu, au mers toate. Ideea e că dacă jocul este un applet Java, nu are nici cea mai mică importanţă sistemul de operare pe care îl rulezi.

Revenind la Yahoo! Mail Beta, ce părere aveţi, cei care l-aţi încercat? Mie mi se pare mai reuşit decât cel dinainte. E mai uşor de folosit. Apreciez faptul că acum suportă Unicode. Înainte era tare neplăcut să primeşti un email cu diacritice.

[url=http://counter.li.org/]Linux registered user #368449[/url]

admin
admin's picture
Re: Yahoo Mail Beta

e dragut, dar imi fu** cam tare procesorul. e inca destul de departe de conceptul de "practic" pe care l-a implementat gmail.

Syl
Syl's picture
Re: Yahoo Mail Beta

Pe un sistem cu 800 Mhz si 256 Ram cum am la servici, merge cam greu... Dar imi place, e fain. Si nu am trecut la UK sau nush ce alta naţie de Yahoo! Mail. Pur şi simplu m-am înscris pe o listă de aşteptare şi, după cam două luni am intrat în Beta. Cât despre sistemele de operare "suportate", eu sper că la un moment dat şi companiile mari trecute în lista roz a M$ vor înţelege că UNIX e la modă :P Deşi, Yahoo a cam uitat de multă vreme să mai plece urechile şi în tabăra UNIX. O neruşinare având în vedere că ei folosesc BSD pe server-e.

[url=http://toxic-chat.sourceforge.net/]ToXic Chat[/url]. Come on people, let's talk sick! | [url=http://sourceforge.net/export/rss2_projnews.php?group_id=129863]Stiri RSS[/url]
[url=http://www.caramida-verde.as.ro/]Cărămida Verde[/url]: intelige