WORLD OF WARCRAFT

7 posts / 0 new
Last post
DISCIPLE
WORLD OF WARCRAFT

Sa jucat cineva pe el ? Merge cumva in Linux fara Cedega ?

Eu am vazut doar nishte filmuletze shi nishte screenshoturi
Cred ca merita macar incercat.Este MMORPG shi are grafica super!
Adyx potzi sa-mi faci shi mie rost de el?Daca da incearca-l shi tu.Shi scrie-mi ce parere ai?

adyx
Re: WORLD OF WARCRAFT

In primul rand, nu se cere soft pe forum (soft care nu este gratuit). Este ilegal.
Merge pe linux din cate stiu, dar numai cu Cedega. Nu cred ca o sa-l joc deoarece nu prea m-am omorat nici cu Warcraft3 si in plus iti trebuie o conexiune la internet deoarece fiind un mmorpg se joaca online.

We can't solve problems by using the same kind of thinking we used when we created them.
A.E.

bala74
Re: WORLD OF WARCRAFT

1)Ca sa joci WORLD of WARCRAFT ai nevoi de CD-uri originale care costa in jur de 35$
2) Se joaca numai pe internet.
3) Ca sa poti sa il joci iti trebuie un abonament la BLIZZARD
Dupa ce ai CUMPARAT jocul poti sa joci gratis pe serverul de la blizzard doar 60 de zile, dupa care poti opta la unul din cele 3 abonamente puse la dispozitie de blizzard si anume:
$14.99 pentru inca o luna de joc, pentru inca 3 luni cu un abonament de $13.99 / luna si pentru 6 luni de joc $12.99 /luna.
Tinand cont ca jocul este destul de cald nu prea cred ca o sa meraga nici cu CEDEGA. Cei din comunitatea Linux si ma refer la iubitorii de STARCRAFT inca se mai roaga de BLIZZARD sa faca si o versiune pentru distributiile Linux. Tinand cond ca sub linux nu ai accelerare D3D tocmai din lipasa DirectX-uli si folosesti OpenGl, acest joc este proiectat pentru DirectX si nu prea cred ca o sa ai sanse sa il vezi mergand pe Linux. La intrebarea ta cel mai corect o sa iti raspunda cei care si-au permis sa cumpere acest joc si mai au bani de un abonament, iar raspunsul lor cred ca ar fi "Se joca de sub Windows"

PS: Ca sa incerci acest joc ai nevoi de bani !
Incearca sa joci un joc mai vechi de windows pe Linux, ai mai mari sanse sa iti mearga

adyx
Re: WORLD OF WARCRAFT

World Of Warcraft merge fara probleme cu Cedega. Sub linux, Cedega ofera suport D3D. In baza de date de la Transgaming este cotat cu 5 puncte din 5, ceea ce inseamna ca ruleaza perfect.
http://transgaming.org/gamesdb/games/view.mhtml?game_id=3518

We can't solve problems by using the same kind of thinking we used when we created them.
A.E.

bala74
Re: WORLD OF WARCRAFT

Ca l-au cotat cu 5 din 5 puncte nu este relevant, am Cedega 4.2.1 si am pus pe el cateva jocuri si sa fim seriosi... underground 2 nu merge decat in 640x400 cum schimbi rezolutia cum moare, Starcraft care e un joc ce merge si pe un 486 sacadeaza, la multe jocuri nici nu pleaca setup-ul si culmea jocurile sunt date in lista celor de la TransGaming. Parerea mea e ca te cam amagesti cu cedega ...si uite un test relevant: Am UT2004 6CD-uri si pe discul 1 gasesti linux.installer, l-am instalat odata nativ pentru linux si a 2-a oara cu cedega ca sa vad cat de bine merge cedega si sa pot face o comparatie. Pai cel nativ linux, nu ca merge de 10x mai bine decat pornit cu cedega dar marge mai bine si decat cel nativ de windows si nu am decat un gunoi de placa video Radeon 9200SE (Stupid Edition)
Dar am sa iti explic exact si cu World of Warcraft doar sa imi conving vecinul sa ii pun linux, ca el are si jocul in discutie + un Radeon 9800 XT + 1GB RAM ... sau poate il conving sa imi dea pt 1 ora placa video si jocul... si o sa vedem ce stie cedega atunci :-P
Apropo de viteza... un BenchMark pt. linux ceva de genul 3DMark ?

adyx
Re: WORLD OF WARCRAFT

Cedega are si el smecheriile lui. Daca iti inchipui ca il instalezi si tzac pac iti merge jocul te inseli. Asta e in teorie. Am vazut zeci de useri care nu puteau macar instala jocuri pe care eu le terminasem de mult pe Linux folosind Cedega. Ca idee. Ce este trecut la Transgaming ca mergand, merge sigur ! Daca apar probleme, este de la configurari. Merge 3DMark2000 fara probleme, m-am jucat de multe ori cu el.

We can't solve problems by using the same kind of thinking we used when we created them.
A.E.

DISCIPLE
Re: WORLD OF WARCRAFT

Verry STRANGE :-o