***tmb signing off***

symbianflo's picture

Cel mai buun in absolut in kernel hacking , si contributor la kernel, Thomas Backlund (tmb),
declara ca nu va mai suporta si mandriva decit Mageia.... exact asta nu lipsea acuma cind 2.6.38 este in plin avint ...
Asta inseamna ca mai degraba v-om avea kernel nou pe mib decit in mandriva, sau daca vor fi portinguri
noi de kerneluri o sa fie vanilla sau linux mnb, mnb2, si tmb nu prea le vom mai vedea....
Sa speram ca Nicco de pe MIB cu ai lui nu trec si ei la Mageia ca daca o fi asa ne-am ars rau de tot fratilor...

http://lists.mandriva.com/cooker/2011-06/msg00028.php

Comments

maaxx's picture

Eh ne-am ars, de ce? Marea majoritate a userilor de mandriva nici macar nu folosesc tmb sau mib (na: vorbesc din presupuneri).

' Zombie: "Thou canst not kill that which doth not live. But you can blast it into chunky kibbles." ' (Quake1 manual, chapter VI, section D, line 676)

Sunt de acord, cred ca utilizatorii obisnuiti de desktop nu folosesc ( si nici nu vad de ce ar folosi) alt kernel decat cel mdv.

symbianflo's picture

Deci hai sa ne intelegem kernel mdv NU exista, ok ? kernelurile oficiale Mandriva sunt kerneluri manbo , OK ? si manbo pe mdv este ( era mai precis ) dezvoltat de tmb ... ma da voi pe ce lume traiti?
Uitativa la toate kernelurile oficiale mandriva pe toate %rel definitive sunt mnb sau mnb2... hmm incep sa inteleg ca voi nu va dati seama cit de in rahat ne gasim cu kernelurile la ora actuala ... singura noastra speranta ramine MIB domnilor , daca si astia se dau dupa " ana voastra" cam pe p**a suntem cu mandriva....tinind cont ca UNICA comunitate care mai impacheteaza kerneluri e MIB , nici cele mai tapene si mai renumite comunitati nu se baga la kernel.....
Din pachetele lui TMB singurele care nu au fost distribuite la alti packageri e KERNEL SI ATI , OARE DE CE ? ...mai departe va las pe voi sa trageti concluziile , ....
Daca va uitati la orice kernel mnb sau mnb2 la "packager" e mandriva security team , ei "security team" asta era TMB
TREZITI-VA, orice chestie poate fi rezolvata , ( cel putin in ceea ce ma priveste,) dar la un kernel care este coloana vertebrala a unui system operativ ( linux sau ce vreti voi ) io sincer o vad urita de tot..... DA URITA RAU .....

ps.
DACA VRETI SA VORBIM DISCUTII OK DAR DACA VRETI SA FIM SERIOSI ATUNCI ASTA E MOMENTUL, ptr ca oricine preia kernelul nu va fi la nivelul lui ....


http://www.mandrivausers.ro/ MRB aint no shit , :p Linux user number 507107 Nu dați banii pe prostii, puneți Linux pe PISI ![ARLUG]

Unix is user-friendly. It’s just very selective about who its friends are

beranger's picture

...faţă de Mandriva. În principiu detest orice fork, dar dacă tot fu să fie, eu găsesc în echipa Mageia mai mulţi oameni cunoscuţi (tmb, rtp, coling, guillomovitch, Nanar, blino, ennael, erinmargault, pterjan, _TPG, etc.) decât cei care au rămas la Mandriva cea rusească (şi care mi se pare că se cam duce pe ulei).

Aşadar, imparţial ca tot românul (şi scriind de pe Mageia 1.0), vă întreb: pă ce chestie aţi rămas în limbă după Mandriva şi tot deplângeţi ce i se mai întâmplă? Dă ce nu treceţi pă Mageia?

Eu personal stau pe Mandriva din obisnuinta, si atata timp cat va functia si imi voi putea face treaba pe el nu voi schimba nimica. Iar daca e sa "emigrez" cred ca ma voi duce mai degraba in directia Fedora decat Mageia.

Csabi′s BLOG

Linux registered user # 457717

N3o's picture

Din principiu... Adica, ce facem? Ca in Paralament, traseism politic? Sau ca romanu', intoarcem armele? Sus in stanga logoul e cu Mandriva...

Eu unul am rabdare si astept pana la versiunea 2012, atunci ma pot decide daca schimb definitiv distro sau nu.

Plus ca eu nu ma plang, nu toti ne plangem, Symbianflo vede altfel situatia, e opinia lui.

Asadar, rabdare si < insereaza_viciu >!

maaxx's picture

@Bengy

Pentru ca pentru situatia nasoala in care e Mandriva azi, chiar si dupa preluare e vinovata in buna masura vechea echipa, care acum s-a "reinventat" in Mageia. De aia nu aleg fork-ul. Ii prefer pe ruso-brazilieni. :-)
Ma refer la management (ennael?); sunt sigur ca in Mageia sunt si multi tehnicieni buni care nu au treaba cu managementul; cum ar fi acest TMB.
Eu cred ca totusi nu e asa mare tragedia.

Anyway, cum iti place KDE 4? :D

' Zombie: "Thou canst not kill that which doth not live. But you can blast it into chunky kibbles." ' (Quake1 manual, chapter VI, section D, line 676)

beranger's picture

Nu poate fi vorba de traseism când MAJORITATEA celor pe care îi «cunosc» (vorba vine) s-au mutat de la Mandriva la Mageia, chiar dacă unii dintre ei de fapt «şi-au cam râs de mine» în trecut.

Nu pot să cred în viitorul unei distribuţii în care au rămas cu precădere necunoscuţii.

Iar rusul ăla care face experimente proaste despre cum să strice el desktop-ul KDE...

Situl ăsta are un nume pentru că are un nume. Dar nimeni nu vă împiedică să migraţi şi voi în masă...

Am actualmente un laptop care bootează Windows, F15 şi Mageia. De 2 zile sunt în Mageia, care mi se pare mai robustă decât Fedora 15 KDE. (Fedora, în care de când cu BCI by default, fonturile arată ca un cur...)

Momentan, Mageia este practic Mandriva, cu mai puţine pachete. Dar e solidă. 28 de tab-uri Firefox, din care 8 au obiecte Flash, folosesc Adobe Flash 10.3 şi totuşi FF e stabil şi nu consumă nici prea multă memorie, nici prea mult CPU!

Pe de altă parte, în Mageia ca şi în Mandriva, am avut nevoie de ucode11.fw pentru BCM4311. Nici una din ele nu foloseşte OpenFWWF (F15 o face!), şi nu pricep la ce e bun dkms-broadcom-wl dacă tot nu include firmware-ul!

Mandriva vs. Mageia, un fel de OpenOffice.org vs. LibreOffice?

Şi nu cred că ennael (da, e rea de gură) e un argument suficient împotriva Mageia...

P.S. Uitasem. Nici Mandriva nu stă grozav la capitolul Calibre, şi nici Mageia. Norocul e că upstream are un binary installer universal care instalează ultimul Calibre în /opt. Mă simt ca în Slackware :-)

Attachment: 
piratu's picture

Păi și de ce nu le raportezi astea? Vezi în unul din articolele recente de pe blog îți spune cum: liste de discuții, forum, IRC...


Coordonator Mageia Linux România
beranger's picture

Cui? Mandrivei pe care nu o folosesc, sau Mageii?
De firmware s-a mai vorbit pe forumurile Mageia.
Despre Calibre am băgat eu un bug report.
Despre fonturile în F15 s-a discutat pe forum Fedora, a intervenit şi AdamW.
Etc.

piratu's picture

Păi nu sînt de acord cu tine! Dacă Mandriva se află în marasmul ăsta nu este din cauza lui ennael! Eu pentru femeia asta am toată stima. În favoarea ei vorbește o echipă întreagă care a urmat-o. Oare nu dă de gîndit faptul că, deși li s-a propus unora dintre ei să rămînă la Mandriva, au ales totuși calea aventurii și s-o urmeze pe ennael și proiectul Mageia?

Da, știu, mă repet: credeți că i-a fost simplu să gestioneze o schimbare de orientare strategică la fiecare 6 luni (întîmplător coincidea cu ciclul de lansare al distribuției)? Și voi uitați un lucru, ennael nu era singură de capul ei acolo ci avea un șef deasupra ei de la care primea ordinele! Oare ăia nu au nici o vină?

Eu zic că da, iar în favoarea mea vorbesc faptele: azi au fost trași pe linia moartă a managementului la Mandriva, iar în fostele lor funcții au fost puși alții din Brazilia și Rusia.

Iar încă o chestie, nu găsiți ciudat că cei care împing dezvoltarea la Mandriva 2011, rușii de la ROSA Labs, nu fac deloc parte din grupul Mandriva?

Pentru mine Mandriva este o distribuție de suflet, este cea în care m-am regăsit cel mai mult (chiar dacă uneori voi aici ați fost un pic nesuferiți ;-) ), însă azi am realizat că spiritul Mandriva a încetat să mai existe odată cu plecarea celor de la Edge IT. Iar acel spirit trăiește și se împlinește astăzi în comunitatea Mageia și distribuția sa.

Într-adevăr Mageia 1 este Mandriva în zilele ei cele mai bune. Mandriva renunță încet la uneltele drak pentru că dezvoltatorii lor au plecat :-) Nu cred că veți mai recunoaște Mandriva peste 2 versiuni, asta dacă ajung pînă acolo.
Eu îmi voi termina treaba începută la traducerea versiunii Mandriva 2011, însă din cauza lipsei de timp voi fi obligat să iau o decizie în curînd.

Iar pentru asta am cumpărat deja mageia.ro și mageiausers.ro ... ca să vă dau o idee :-)


Coordonator Mageia Linux România
symbianflo's picture

Mai piratule , tu stii ca noi nu prea am fost deacord ...dar tu traiesti linga boarfa aia si degeba , ...O STIMEZI??????
Un manager care gestiona chatul pe mdv.freenode , si cind misc ( dupa ce mi-a furat niste portinguri si niste patchuri ),
imi zice ca pot sa i-o sug ( exact asa ..)... iar boarfa baga un chain de " :D" deci tu pe aia o stimezi ma????
cauta pe forumul mandriva.com ca sigur gasesti , pina si techonocraft s-a luat de ea ..... deci las-o moale cu stimatul ,
galeata de bugfixuri si petece , vin astia adevarati ( wasschk, orvind, hannula, wang, decastro, etc ), si zic ok ms fain buildeaza
fixuri acceptate , si vine ea cu misc si anuleaza push-ul in yourt ??? Numai ptr ca venea dela mine???Pe asta nici in
gaoz nu o doare de utilizator ma , tre sa mai stii ca ea este ANGAJATA , nu contribuie benevol ,
deci in concluzie a schimbat fotoliul cu unul mai cald ca -i poata creste fundul si mai mare....
cit despre mageia , da ok e exact asa cum visez eu sa fie mandriva .....
Eu ma scufund cu barca ( daca o fi sa fie ...) nimeni nu trebuie sa se ia dupa mine , chiar am laudat si recomandat mageia , am si un mic how to cum sa instalezi skype pe mga, deci eu nu v-oi trece pe mga atita timp cit ex-trupa EDGE-IT va fi acolo , dar toti ceilalti va sfatuiesc sa o incercati ( lipsesc pachete , dar asta nu e o problema , au packageri de packageri ... deci e ceva temporar)


http://www.mandrivausers.ro/ MRB aint no shit , :p Linux user number 507107 Nu dați banii pe prostii, puneți Linux pe PISI ![ARLUG]

Unix is user-friendly. It’s just very selective about who its friends are

beranger's picture

...de nu mai înţeleg nimic şi-mi ruginesc şaibele. Deci, ca să zic aşa:
-- Anne Nicolas este o paraşută cu curul mare, dar în ciuda acestui fapt Mageia este bună de recomandat altora;
-- Evgueni (Evghenii) Dodonov este un rus de bine, fapt pentru care este mai bine de rămas pe Mandriva.

Oricum, în ceea ce mă priveşte, întoarcerea la Linux pe laptop se datorează imbecilităţii cretinilor de la GNOME (îmi amintesc şi acum cum mi-au tăiat contul de pe Bugzilla lor), cu cretinitatea aia de GNOME Shell. Va să zică, de când GNOME 2.32 a ajuns un fel de Windows XP (suportat o vreme de unele distribuţii, dar fără nici un viitor), am fost împins să încerc un număr de distribuţii, ca să văd cum arată şi merge KDE4 pe acestea (şi XFCE, LXDE, dar parcă vreau ceva mai adevărat).

KDE4 în F15 Beta mi-a plăcut, dar pe un sistem cu F15 la zi văd niscai glitch-uri.

KDE4 pe Mageia rockează, ca să zic aşa. N-am mai încercat şi pe Mandriva, de când am văzut cum se joacă rusul ăsta beat la butoane:
http://dodonov.net/blog/2011/04/12/long-time-no-post/
http://dodonov.net/blog/2011/04/15/stackfolders-fun/

Ergonomia default-urilor din Mageia mi se pare mult mai OK, chit că eu schimb orice fel de IaOra (nu-mi place nici cum sună, nici cum arată; are acea identitate Mandriva, dar mă enervează in the long run).

piratu's picture

Symbi, tu ai un relațional un pic mai dificil... Ești un fel de copil teribil care vrei cu orice preț ca ceilalți să se joace cu jucăriile pe cale li-le dai tu, iar dacă nu vor ți-le iei și pleci înjurînd, făcîndu-i troacă de porci tuturor cate pomenesc numele lor. Momentan este inutil să-mi sparg plămînii să-ți explic de ce nu este bine să procedezi așa, vei pricepe asta singur în timp :-)

Că tot vorbeai aici de dame lipsite de respect și cu „dosul” mare, iată aici o recomandare care spune multe: http://www.linkedin.com/profile/recommendations?id=11491952&trk=NUS_PREC...


Coordonator Mageia Linux România
pretender's picture

colegii,adica sefii,@N3o,@maaxx si @ing.Patkos Csaba,raman pe mandrivaa si-i mai acord un credit mai mare,vorba lui @N3o,pana la versiunea 2012. sunt de moda veche,c'am greu renunt...
Zilele trecute am instalat un alt distro linux,dar m'am simtit asa de prost(interior),ca dupa 3 zile am revenit la mandriva,nu pricep cum m'o acaparat,dar na',asta'i situati.Mai ales acum,c'am descoperit si mandriva kde 4.5.5.... :)

This is Linux land. In the silence of the night, you can hear Windows machines rebooting.

beranger's picture

De ce 4.5.5 când poţi rula 4.6.3?

Am rulat eu 4.6.3 in Chakra, practic nu e nicio diferenta la nivel de utilizator.

shogun1's picture

Odată cu Kde 4.6.8 (4.7 Beta1) apar și schimbările în Kde... [url]http://i.imgur.com/xbf3p.jpg[/url]

@beranger: bănuiesc că de fapt discuți (doar) cu vechile tale cunoștințe de p-aici, dar... Atât timp cât vechea gardă (Patkos Csaba, cgherman, N3O, maax, symbianflo, romikele, venerix, etc) va rămâne pe Mandriva, la fel vor face mulți alții, printre care și eu (măcar ca al doilea distro instalat :D ). Motive? Loialitate (mai puțin față de distro, mai mult față de comunitate!), obișnuință, teama de schimbare, încăpățânare, lipsa de cunoștințe privind alt distro, cui îi pasă? A fost pe aici un topic asemănător. Prea puțini și-au manifestat întenția să treacă la Mageia, altele erau variantele alese...

==Those who feel the breath of sadness Sit down next to me Those who find they’re touched by madness Sit down next to me Those who find themselves ridiculous Sit down next to me == http://stressat.blogspot.com/

beranger's picture

Hmm, da, observ...

Vechea gardă de la Mandriva (mă rog, cei care nu fuseseră concediaţi deja în trecut) au plecat la Mageia,

vechea gardă de la Mandrivausers.ro moare dar nu se predă...

Eu rămân troţkist liber-schimbist.

N3o's picture

Eu sunt adeptul "ubi bene, ibi patria" si inca ma simt "bene" in "patria" asta. :) Cu distroul e alta poveste... cand incep sa ma satur de 2010.2 o sa ma uit la alternative. Momentan nu am nevoie de alta versiune sau distro.

beranger's picture

Un pic mai stabilă şi mai polished. (Nu Chakra, KDE 4.6.3.)
Câtă vreme KDE4 este încă un DE tânăr, fiecare nouă versiune contează, căci aduce ceva nou, inclusiv în stabilitate.
Nu mai suntem în vremurile lui KDE 3.5...

Eu unul nu inteleg de ce tii tu cu orice pret sa ne convingi pe noi sa trecem la Mageia. In afara de pachete mai noi decat in Mandriva nu vine cu nimic nou. Pentru mine asta nu este un motiv suficient de bun sa schimb distributia.

Eu unul iti respect decizia ca ai trecut la Mageia, esti liber sa o faci, ca doar daia sunt N distributii, sa avem de unde alege. Ar fi frumos daca ai respecta si tu decizia noastra de a ramane pe Mandriva si sa nu faci pe avocatul Mageia, pentru ca sincer, nu cred ca detii aceasta functie in mod oficial.

symbianflo's picture

Batausu, ma daca io nu-l bag in seama tu de ce ar trebui ?? ghghghghhghg
Mai bina da si tu in MRB cu ceva pachete noi ca nu mai birui singur .. :(


http://www.mandrivausers.ro/ MRB aint no shit , :p Linux user number 507107 Nu dați banii pe prostii, puneți Linux pe PISI ![ARLUG]

Unix is user-friendly. It’s just very selective about who its friends are

N3o's picture

Ma copii, stati usor! Nu va certati.... Fiecare are opinia lui, fiecare decide pentru el, nu-i stres, bine ca avem de unde alege!

beranger's picture

Nu e vorba de Mandriva sau Mageia, este vorba de oameni.

Cum ar veni, în ce distro ai încredere pe termen mediu, nu scurt? În cea construită de nişte rămăşiţe (plus un rus căruia îi place să-şi impună viziunea), sau în cea construită de nişte liber-schimbişti, fugari, trădători, etc. (în frunte cu o paraşută cu fundul mare), dar care au destule valori printre ei?

Pragmaticalităţi.

Depinde cum privesti lucrurile ... iata o retrospectiva. Eu am ajuns pe Mandrake in urma cu vreo 10 ani. Cum? Intamplator. Si din oferta de atunci mi s-a parut cea mai buna varianta. Incet cu incetul mi-am cladit increderea in el si am ramas fidel atat in timpuri grele cat si in timpuri usoare.

Incredere pe termen mediu sau lung zici tu? Uite eu am avut incredere in Mandrake cand era pe faliment si s-a facut Mandriva si a iesit bine. La fel si cand s-au cuplat cu cei de la Turbo Linux pentru Manbo (alt moment cand lumea zicea ca Mandriva e pe duca). Lumea pleca pe noul lansat FedoraCore, pe Suse care tocmai devenea free (inainte sa fie sub tutela Novell), etc. Eu am stat si nu regret.

Csabi′s BLOG

Linux registered user # 457717

Nu se cearta nimeni N3o. Doar imi expun parerea, insa deja pare trolling, iar asta este un pic deranjant.

beranger's picture

@venerix: Numai din respect faţă de cei mai vechi de pe aici nu-ţi dau răspunsul standard pe care-l dau tuturor celor care folosesc termenii troll, trolling.

beranger's picture

Fidelitatea în lumea Linux e un lucru greu de înţeles. Felicitări cui poate, eu nu reuşesc. Constanţa oricărei distro este tocmai... inconstanţa, aşa că...

Serios, calitatea oricărei distro a avut ups and downs, în multe cazuri mai mult downs... (vezi *buntu).

Buna seara, am si eu cam 10 ani de cand am incercat prima data Mandrake. De aceea subscriu total la ce a scris domnul Patkos Csaba. In plus voi ai facut treaba buna aici in comunitate, nu inteleg cum a inceput aceasta diviziune.
Sper sa fiti intelepti in deciziile voastre.

shogun1's picture

Parca se simtea lipsa unei mici dezbateri.
@beranger: cred ca impreuna cu @Piratu (care tot detine acum mageia.ro si mageiausers.ro) se poate face ceva pentru userii de Mageia, nu? Poate vor fi si alti doritori.
Cat priveste viziunea lui Dodonov si colaborarea cu Rosa Labs (Rosa Starter, Rosa Panel) sa stii ca asta pare a fi tendinta actuala, si Kde 4.7 vine cu ceva similar. Ce-mi place mie e ca sunt optionale, le poti folosi sau nu, nu ti le baga fortat pe gat.
Rugamintea mea catre tine e sa faci o mica recenzie Mageia, adica daca tot ne recomanzi Mageia, macar sa stim ce si cum...

Personal mi-as dori ca forumul sa aiba o sectiune dedicata "ramurilor" desprinse din Mandriva: PCLinuxOS, Mageia. Dar nu e de competenta mea, si apoi cine ofera asistenta pentru ele???

==Those who feel the breath of sadness Sit down next to me Those who find they’re touched by madness Sit down next to me Those who find themselves ridiculous Sit down next to me == http://stressat.blogspot.com/

piratu's picture

Chestia cu secțiunea „Mageia” aici s-a mai discutat și ni s-a spus f**k :-) (http://www.mandrivausers.ro/node/6555). Eu am încercat să-i aduc la rațiune pe cei din „garda veche” spre binele comunității. Însă se pare că nu m-am priceput prea bine și am primit un refuz în mod democratic.

Nu poți convinge pe nimeni din vorbe, trebuie să-i lași să se convingă singuri. Nu are nici un rost o recenzie Mageia, cea mai bună recenzie pe care o poți citi este: pune mîna și încearc-o! Iar dacă-ți convine te poți alătura comunității Mageia.

Cît despre comunitatea românească Mageia mai este drum lung.
mageia.ro îl voi redirecționa către mageia.org/ro/ iar mageiausers.ro va fi un forum de suport în limba română și care va fi listat aici https://forums.mageia.org/en/viewforum.php?f=20 Pot finanța personal găzduirea sitului web cu forumul mageiausers.ro, însă nu am competențele tehnice necesare pentru a face asta. Dacă vă pricepeți eu sînt deschis la orice propunere de colaborare.


Coordonator Mageia Linux România
mihai's picture

Cat timp va exista aceasta comunitate "mandrivausers.ro" care va oferii suport pentru utilizatorii care nu se pricep la linux, nu vad nici un motiv sa trec la alta distributie.

De ce nu a forkuit nimeni Windows-ul ?
Sariti peste aparenta stupiditate a intrebarii . Ma intreb de ce atatea discutii , orgolii . Linuxul acum e bogat si prin diversitate . Sa speram ca atit Mandriva cit si Mageia vor avea un viitor de succes .
PS . Pe mine acum ma farmeca puppy .

Nu zi vorba mare, ca o versiune perfect compatibila (si gratuita) exista. Arata ca dracu', dar face ceea ce face si vindozu'.

te referi la reactos?

Sincer nu stiu cum se cheama, dar cred ca despre el este vorba.

beranger's picture

Ei nu, cică orgolii. La cine?

Diversitatea e bună, dar orice fork slăbeşte ambele părţi. Logică elementară: mai puţini oameni care se ocupă de acel proiect, ca să nu mai spun duplicarea de eforturi, şansa mai slabă ca unele bug-uri să fie rezolvate (sau să fie rezolvate în ambele proiecte), etc.

Orice discuţie pe vreun forum, listă de discuţie sau de mail, etc. nu face decât să-mi întărească mizantropia. N-am ce căuta în comunităţile virtuale şi nenaturale, şi nici în proiecte bazate pe entuziasme oarbe.

Mai lipseşte să folosească cineva iar cuvântul trolling, că-i *** un cap în gură.

(Off-topic: măi copii, nu mai scrieţi «puteam gasii», «nu vor mai folosii», «mai mult de o zii». Mai puneţi şi voi mâna pe o carte -- RTFM.)

maaxx's picture

Trolling?! Ce, cum, unde?

' Zombie: "Thou canst not kill that which doth not live. But you can blast it into chunky kibbles." ' (Quake1 manual, chapter VI, section D, line 676)

symbianflo's picture

Da mai Lucian , trolling , ptr ca deja incepe sa-mi f**a nervi trollul asta , nah hai sa vad fraiere daca-mi f**i un cap in gura ...
cred ca ar fi bine sa o lasi mai moale , avind in vedere ca deja am trecut printr-o alegere democratica in ceea ce priveste orientarea comunitatii noastre, incepi sa sari calul ...
si astia care se dau mai tari ca fularul , ma cam enerveaza...
Hai sa vedem ce ai facut tu pentru vre-o comunitate linux , ( oricare ar fi ea..) ???
Cel putin aici la noi TOTI, repet, TOTI, pina si incepatorii fac ceva , vin cer ajutor si dupa aia ajuta la rindul lor ,
eu cred ca asta-i spiritul comunitatii noastre , dar tu in afara de TROLLING.... ( hai sa vad , inca un cap in gura?? ca voi astia
asta stiti , sa critice , sa ameninte si cind nu mai au argumente trec la violenta... )
Cu un comportament plin de decenta ( cam cit genunchiul la broasca ) vrei sa faci ce??
Vrei sa convingi pe cineva sa treaca la mageia ? Ok de acord dar nu aici .

@Sefii hai sa inchidem aici ca postul meu incepe sa degenerze ....


http://www.mandrivausers.ro/ MRB aint no shit , :p Linux user number 507107 Nu dați banii pe prostii, puneți Linux pe PISI ![ARLUG]

Unix is user-friendly. It’s just very selective about who its friends are