Sarbatori fericite !

1 post / 0 new
admin
admin's picture
Sarbatori fericite !

Un nou an un nou site (oare cate vor mai fi ? :-D ), o noua lista de dorinte. Lasam in urma un capitol din istoria romanesca a Linuxului. A fost MandrakeNation ( :-( ) , au fost doua discuri cu soft, au fost intalniri, forum, tutoriale, stiri si tot ceea ce constituie esenta unei comunitati de utilizatori Linux. Invatam impreuna, ne schimbam impreuna, incercam sa pastram locul in care ne intalnim cu cei care impartasesc aceeasi pasiune pentru Linux.
Asteptam un an mai bun, versiuni Mandrake mai tari, poate un server al nostru (daca gasim un binevoitor sa ne ajute cu hostingul :-( ) , un disc suplimentar pentru 10.1 (cine il vrea sa mai dea din cand in cand prin sectiunea de vot :-P ). In primavara, poate materializarea unui proiect mai vechi legat de promovarea Linuxului prin alte mijloace decat internetul si in vara posibil o vizita la Mandrake Soft. Tot pentru anul ce vine asteptam o comunitate mai activa, un site mai dinamic, reluarea seriei de tutoriale specifice si mai multe beri intre Mandrakieni.
Sarbatori fericite tuturor utilizatorilor de Linux (si nu numai :-x ), sisteme rapide, net la discretie, sanatate si tot ce mai vrea fiecare. Long Live Mandrake Linux !