Re: Mandrivausers.ro

2 posts / 0 new
Last post
admin
admin's picture
Re: Mandrivausers.ro

Astazi de dimineata am platit proforma pentru noul domeniu si in curand comunitatea mandriva linux din Romania se va muta pe mandrivausers.ro.

1. De ce?
Am avut cu Mandriva S.A. un schimb de emailuri in care s-a incercat o clarificare a pozitiei noastre, mai ales ca folosim un domeniu mai special (daca va uitati bine, nici o alta comunitate nu mai foloseste mandrivalinux.tld). Discutiile au ramas undeva suspendate fara a se ajunge la nici o concluzie, dar preventiv vom face aceasta mutare. Probabil, mai tarziu, domeniul va redirecta catre mandriva.com.

2. Colocare la Hertza Computers:

Prin bunavointa Hertza Computers vom putea coloca o masina in NOC-ul lor in schimbul unor bannere afisate pe paginile noastre. Aceasta ne deschide noi orizonturi, reprezantand un motiv in plus pentru a evita eventualele probleme legate de domeniul mandrivalinux.ro.

3. Ajutor:

Calculatorul pe care il avem acum este un Dell de generatie mai veche, dotat cu un procesor P3 1 GHz, 256 MB ram. Pentru a putea sustine un website si ceva mirroruri, mai avem nevoie de niste resurse.
Ii multumim lui Dark pentru o donatie mai veche a sa constand intr-un HDD Maxtor 160 GB, care ne va fi extrem de folositor acum.
Mai avem nevoie de 256 MB SDRAM PC133. Care mai aveti pe acasa ram mai vechi si nu il folositi.. donatia va va fi apreciata :-) Mentionez ca trebuie sa fie un singur dimm, intrucat nu mai este decat un singur slot liber pe placa de baza.

Cine poate sa ajute, rog sa trimita un mail la lucian at mandrivalinux.ro

Sa speram ca aceasta va fi ultima mutare/schimbare de domeniu din istoria comunitatii noastre. Numai bine! :-)

admin
admin's picture
Re: Mandrivausers.ro

Tocmai am colocat serverul la Hertza. De saptamana viitoare speram sa servim pagini din Romania. :-)

PS: anuntul cu 256 MB SDRAM e inca valabil :-(