Nuxeo propune companiilor si institutiilor sa aleaga software open source

1 post / 0 new
Anonymous
Nuxeo propune companiilor si institutiilor sa aleaga software open source

Open source este un model de business viabil si prezinta numeroase avantaje directe pentru clienti, este una dintre concluziile conferintei “Solutii avantajoase financiar pentru managementul continutului si al lucrului colaborativ in marile companii si instituii”, organizata de Nuxeo Romania.

“Software-ul open source poate fi o alegere avantajoasa pentru clienti deoarce acestia beneficiaza de expertiza si de reactivitatea comunitatilor open source, pot solicita impunatatiri specifice activitatii pe care o desfasoara, dispun de independenta tehnologica si de libertate totala in alegerea unui prestator. In plus, au posibilitatea de a reintegra oricand noi functionalitati sau module complementare proiectului lor si, nu in ultimul rand, nu sunt supusi problematicilor legate de plata licentelor”, a precizat Andreia Stefanescu, CEO Nuxeo Romania.

Nuxeo aduce in Romania aceste avantaje, carora li se adauga garantiile oferite clientilor: acestia pot audita softul si sa il redistribuie, compania pune la dispozitie metodele de dezvolatare si competentele de care dispune. In plus, Nuxeo dispune de o platforma modulara pentru a se adapta cu usurinta la contextele specifice clientilor.

Prin filiala deschisa in Romania, compania Nuxeo isi propune sa devina lider pe piata sud-europeana a solutiilor open source de Enterprise Content Management, oferind solutii bazate pe produsul propriu, CPS (Collaborative Portal Server). Pe piata romaneasca, Nuxeo ofera solutii specializate in domeniile: managementul documentelor, site-uri internet, extranet, intranet, portaluri, infrastructura organizationala, tehnologii rich client. Compania propune servicii bazate pe tehnologie open source marilor companii si organziatii si administratiilor de stat.