Modificari la site

admin's picture

Saptamana trecuta am reusit sa mutam situl pe o combinatie de platforme (drupal+smf+gallery2), s-a schimbat un pic look-ul (si se lucreaza chiar acum la forum - mersi Diana!). Urmeaza sa se mai faca modificari legate de funtionalitatea Drupal-ului,mai am in cap o restructurare a forumului si a wiki-ului (implementare de namespaces in dokuwiki, pentru o mai buna structurare).

Desi feedback-ul la inceput a fost incurajator, mi se pare mie sau activitatea pe site a scazut? Poate e si perioada de vina (desi nu mai e cazul sa invocam astenia de toamna :D). Oricum, astept mai multa activitate din partea membrilor, mai multe stiri, discutii etc.

 Am inceput si chestia cu blogul (pe care il cititi acum), se pare ca e la moda. Nu stiu daca e o chestie de succes la noi, dar ii incurajez pe utilizatorii de mandriva care au ceva de zis sa foloseasca aceasta sectiune a sitului. Posturile in blog se pot publica si pe prima pagina daca e ceva care priveste publicul larg (Publishing options > Promoted to front page).

Cam atat deocamdata, o sa mai postez pe aici sa va tin la curent cu modificarile la site si nu numai. Stati linistiti, nu o sa va plictisesc cu chestii gen "cum a fost cafeaua de dimineata sau ce boring e la scoala" :)