Ce parere aveti de SimplyMEPIS?

7 posts / 0 new
Last post
Anonymous
Ce parere aveti de SimplyMEPIS?

In ultima bucatica de vreme am abandonat Mandriva PowerPack 2007.1 si mi-am indreptat atentia inspre SimplyMEPIS. Si trebuie sa spun ca am fost de-a dreptul impresionat. Este singura distributie la care placa video (ATI Radeon 9550) mi-a mers perfect din prima.
Am avut, bine-nteles probleme cu partitiile fat32, cu pachetele care sunt vechi in repo-uri, dar trebuie sa recunosc ca nu am lucrat cu nici o comunitate care sa sara atat in ajutor. Intrebarilor mele mi s-a raspuns imediat si detaliat, iar membrii comunitatii sunt prietenosi. Plus ca unii membri ai comunitatii daca au timp creeaza pachete pentru MEPIS. De exemplu, pachetul la fostul Gaim, actualul Pidgin, a fost disponibil la scurt timp dupa aparitia sursei. L-a urcat cineva pe rapidshare si a postat linkul.
La Mandriva, de exemplu, pe canalul lor oficial irc, erau 113 persoane, am pus o intrebare legata de sunet si nimeni nu a raspuns. Probabil am avut eu ghinion :)
Oricum Mandriva ramane manrea mea dragoste :D In noaptea asta pun din nou Mandriva pe pece-ul meu :)

Anonymous
Raspuns: Ce parere aveti de SimplyMEPIS?

.... chiar ca-i dragut ..... ::)

admin
admin's picture
Raspuns: Ce parere aveti de SimplyMEPIS?

pentru tine mepis nu inseamna nimic, nu stiu cu ce se mananca aceasta distributie.. nici nu eram sigur ca mai exista :)
nu vreau sa fiu uracios, dar nah.. asta e adevarul.

N3o
N3o's picture
Raspuns: Ce parere aveti de SimplyMEPIS?

Cam batran la ce are prin el: KDE 3.5.3 base package, 2.6.15 kernel si cam corceala cu Ubuntu din cate inteleg din:
"Q. What pool does SimplyMEPIS 6.5 use?
A. All releases of SimplyMEPIS in the 6.0 family will be 99% compatible with Ubuntu's Dapper Drake pools.
Q. Can I upgrade my system using Ubuntu's Edgy repository?
A. As stated earlier,  SimplyMEPIS 6.5 is built to be compatible with Dapper Drake pools. To upgrade using Edgy packages would probably break your system."

Anonymous
Raspuns: Ce parere aveti de SimplyMEPIS?

Revin si eu pe acest forum, dupa o lunga absenta..  ;D
Nu am spus niciodata ca SimplyMEPIS ar folosi software de actualitate. E adevarat ca ce foloseste e extrem de vechi, dar daca vrei ceva da-i un serach pe forum. Comunitatea lor este extraordinara, sunt cativa packageri care posteaza soft actualizat periodic. Este adevarat ca numarul pachetelor este infim, dar daca ai nevoie de ceva cere si vei primi ajutor.

cgherman
cgherman's picture
Raspuns: Ce parere aveti de SimplyMEPIS?

si zici ca la noi nu?  ???

Anonymous
Raspuns: Ce parere aveti de SimplyMEPIS?

:D NU! Nu zic asa ceva..  :-X
Dar deoarece, printre altele, la forum mai iau parte si creatorii acestui distro, se raspunde mai repede si mai la obiect. Am postat si eu pe la ei vreo 2-3 intrebari si mi s-a raspuns de fiecare data prompt.
Si, sincer sa fiu, mai degraba am primit raspuns la intrebarile mele pe forumul mepis decat pe mandrivausers.ro Dar, repet, asta se datoreaza in mare parte faptului ca la forum iau parte creatori distro-ului.
Am postat pe Mandrivausers.org o intrebare... acum vreo 7-8h. Inca nu a raspuns nimini, dar timp este..  :) Sunt curios sa vad daca raspunde cineva pe forumul oficial. Daca nu.. e nashpa..  :(