Ascundere IP!!!

4 posts / 0 new
Last post
Anonymous
Ascundere IP!!!

Salutare,

  Am sa incep prin a spune ca sunt un utilizator nou in Linux, am instalat pe hdd Mandriva 2007 spring si winXP. As vrea sa pot renunta definitiv la windows dar pentru asta as vrea sa stiu urmatoarele lucruri care mai ma tin legat de windows daca sunt posibile in mandriva:
1) Sa imi ascund ip-ul, am mare nevoie de asa ceva, as vrea un program daca exista gen AOL pentru windows .
2) Imi place foarte mult sa joc poker. Am incercat sa instalez cu wine pacific poker si totul a decurs bine la instalare dar nu imi porneste. Am incercat si al soft de poker si a pornit perfect. Eu joc numai pe pacific poker si vreau sa stiu daca exista posibilitatea sa il rulez in mandriva.

  Daca as reusi aceste 2 lucruri as renunta cu cea mai mare placere la windows. Sper sa ma poata ajuta cineva.

Va multumesc!!!!

shivali
Raspuns: Ascundere IP!!!

Ascundere Ip se poate sigur cu masquerade, dar ii las pe altii sa iti spuna cum se face ca eu nu am avut nevoie pana acum si deci nu prea le am. Dar ia foloseste http://www.ninjaproxy.com si ai sa ramai incantat  ;D
Cat despre jocuri etc, ia da-i lu' nenea un link catre un demo sau asa ceva ca sa fac niste probe. Ar trebui sa mearga cu wine dar daca nu vrea
Iti sugerez cedega, sau chiar crossover-office. Daca nu le ai mai discutam... ;D

Anonymous
Raspuns: Ascundere IP!!!

Ok se pare ca problema cu ip-ul poate fi rezolvata cat de cat acolo. Mai ramane problema cu poker, softu poate fi downloadat de aici: http://www.pacificpoker.com/. Am incercat de mai multe ori sa il instalez cu wine. De instalat il instaleaza dar nu porneste. Acum am terminat de formatat calculatorul si am scos xp definitiv, acum mai  ramane de rezolvat cu pokeru.

shivali
Raspuns: Ascundere IP!!!

Mda, nasol momentul cu pokerul, nici la mine nu vrea sa mearga. Nu vrea nici pe wine nici pe cedega ba am incercat si pe crossoveroffice. Crapa zicand ceva ca nu poate initializa interfata grafica. Daca e facut in .NET sigur nu merge.
O sa ma mai gandesc la alte variante dar slabe sanse  >:( sorry