Adyb

8 posts / 0 new
Last post
Anonymous
Adyb

salut! vreau sa instalez si eu Linux. e prima data cand instalez acest sistem de operare. am ceva experienta in windows (8 ani), cum e cu driverele(video, sunet,TVtuner,placa retea,etc..), cr versiune de linux i-mi recomandati? m-am cam plictisit de windows vreau totusi ceva adevarat! astept raspunsul vostru cu nerabdare la

sau pe forum. Multumesc anticipat!

razvan
Re: Adyb

bineinteles Mandrake 10.1
Eu am instalat si RedHat si Fedora Core2 dar parerea mea este ca Mandrake este cel mai bun si cel mai prietenos siatem de operare.
Chiar daca nu ai mai lucrat in linux nu cred ca o sa ai probleme majore cu Mandrake

adyx
Re: Adyb

Nu stiu cat o sa-ti folosesca "experienta" celor 8 ani de Windows, cu Linuxul o iei de la "zero", este un sistem de operare complet diferit. Pentru incepatori, Mandrake sau SUSE, la alegerea ta. Mai departe depinde de tine daca vei fi un utilizator de Linux sau nu.

We can't solve problems by using the same kind of thinking we used when we created them.
A.E.

yo2ljw
Re: Adyb

Quote:
Anonimo de Mandragora a scris:
cr versiune de linux i-mi recomandati?

Pai sa-ti putem da un raspuns cat mai pertinent si cat mai util, mai intai de toate ar trebui sa spui si ce configuratie hard are calcu' tau ...
Daca calcu' este de generatie recenta poti instala pe el orice distributie linux, dar pentru un incepator in ale linuxului (asa cum sunt si eu) este recomandat, asa cum se spune in postarile anterioare, sa incepi cu Mandrake linux (versiunea de la 10.0 in sus :-D ) sau daca nu o sa-ti placa poti incerca SuSE linux. Un avantaj al acestor distributii pentru un incepator (avantaj care l-am descoperit pe propria mea piele) este ca, datorita utilitarelor continute de acestea, setarile se pot face foarte simplu in modul grafic (ca si in win$ :-x ), la fel se intampla si cu instalarea sau dezinstalara pachetelor cu programe, etc.

Quote:
adyx a scris:
Mai departe depinde de tine daca vei fi un utilizator de Linux sau nu.

Intradevar, trebuie sa ai ambitie si multa rabdare la inceput. Daca nu ai asa ceva ristii sa devii unul din cei dezamagiti de linux.
Bafta.

Inteligenţa mă urmăreşte ... da' io's mai rapid !!!

Anonymous
Re: Adyb

sa sti ca si eu sunt incepator.
Daca ai net e mai simplu ca poti cere ajutor pe forum.
Acum pot sa-ti zic ca am renuntat la partitia windows si am instalat de o jumatate de an numai Linuxul.
Parerea mea ca ofera performante mai bune decat windowsul.
Instaleaza-l si mai vorbim

razvan
Re: Adyb

Scuze din gresala am postat mesajul anterior ca "Anonimo de Mandragora"

iuga adrian
Re: Adyb

folosesc si eu linux de vreo luna dar cu intreruperi dar ma tot bate gandu sal folosesc permanent si cred ca voi face asta (datorita voua care ma scoateti din probleme) U RULL GUYS!!!

adyx
Re: Adyb

Mai asteapta putin pana renunti la Win...

We can't solve problems by using the same kind of thinking we used when we created them.
A.E.