Pages: 1 [2]   Go Down
  Print  
Share/Bookmark
Author Topic: Discul suplimentar pentru 10.1  (Read 25361 times)
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
DISCIPLE
Nou venit
*

« Reply #15 on: January 22, 2005, 11:57:03 PM »

Da... Eu de unde fac rost demandrakelinux 10.1 de aici in BUZAU? :-(  :-(
 NU MA MAI JOC!  :-(  :-(  :-(  :-(  :-(  :-(  :cry:  :cry:
tRS
Nou venit
*

« Reply #16 on: January 24, 2005, 01:40:25 AM »

Hmm... Discul "suplimentar" pentru MDK 10.1 poate fi luat elegant cu urpmi. Si eu ador urpmi (de fapt din cauza lui - printre altele - utilizez MDK si nu alta distro). Discul 4 pentru versiunile 10.0 si 10.1 sunt disponibile doar membrilor clubului Mandrake (deci doar celor care au cumparat Linux de la un distribuitor autorizat). Oricum toate programele continute de CD-ul numarul 4 al distributiei pot fi descarcate cu urpmi (man urpmi va da detalii). Acest site va va ajuta sa va configurati urpmi pentru a putea descarca orice pachete prin urpmi. A... si in general functioneaza principiul: cu cat viteza conexiunii este mai mare cu atat mai bine.
Cat despre MDK 10.1 in Buzau... ca si in toata tara - de pe un ftp oferit de MDKSoft. Totusi personal am facut downgrade la 10.0 dupa ce am utilizat 10.1 timp de 2 ore si am descoperit cate programe utile mie ii lipseau, iar pentru cele noi (majoritatea inutile mie) nu isi merita update-ul. Acestea sunt oricum doar pareri personale... ;-)
adyx
Global Moderator
Veteran

« Reply #17 on: January 24, 2005, 08:50:41 AM »

Prin disc suplimentar noi nu numim CD-ul 4 ci un CD facut de noi care contine programe mai mult sau mai putin folositoare care nu intra in distributie. Mare parte a lor sunt luate din contrib si restul sunt de pe PLF sau ce am mai gasit interesant pe net. Din pacate pentru 10.1 nu va fi facut nici un disc suplimentar. Cel putin momentan...

We can't solve problems by using the same kind of thinking we used when we created them.
A.E.
DISCIPLE
Nou venit
*

« Reply #18 on: January 27, 2005, 10:28:51 PM »

Ash vrea yo sa-l yau d p net daa... exista o problema!
Acasa am dial-up shi pana il yau yo mai apar vreo 4-5 versiuni de MDK.
adyx
Global Moderator
Veteran

« Reply #19 on: January 28, 2005, 09:19:13 AM »

Discul suplimentar ti-l trimit eu.

We can't solve problems by using the same kind of thinking we used when we created them.
A.E.
yo2ljw
Senior

« Reply #20 on: May 04, 2005, 01:24:04 PM »

Va exista un disc suplimentar şi pentru MDV 2005 LE?

Inteligenţa mă urmăreşte ... da' io's mai rapid !!!
adyx
Global Moderator
Veteran

« Reply #21 on: May 04, 2005, 01:57:56 PM »

Nu, cel putin eu nu cred ca o sa ma apuc de el. Daca mai este altcineva dispus sa ia contribul la puricat si sa faca un CD cu cele mai interesante programe+dependentele lor ii ofer ajutor.
Chiar daca l-as face nu cred ca am unde sa il pun la download...

A.E.
maaxx
Lucian
Administrator
Veteran

« Reply #22 on: May 04, 2005, 02:17:11 PM »

Exact, sunt probleme serioase cu timpul si cu hostingul, in schimb lumea ar trebui invatata sa foloseasca urpmi si mediile de pe mirror.

' Zombie:
"Thou canst not kill that which doth not live. But you can blast it into chunky kibbles." '
(Quake1 manual, chapter VI, section D, line 676)
adyx
Global Moderator
Veteran

« Reply #23 on: May 04, 2005, 02:50:10 PM »

Nu toti au net...
Discul este o idee bestiala dar momentan nu mai am timp de el.

A.E.
Pages: 1 [2]   Go Up
  Print  

Jump to: