Pages: 1 [2]   Go Down
  Print  
Share/Bookmark
Author Topic: [2009.0] Echipa pentru ghid 2009 si metoda de realizare.  (Read 4154 times)
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
ing. Patkós Csaba
Administrator
Veteran

Google Talk
« Reply #15 on: October 07, 2008, 03:31:21 PM »

@yo5bdm: eu deja am cateva idei. Acasa mi-am pus in acest weekend mandriva 2009, asa ca am trecut definitiv pe noua versiune. Mai am de aranjat la el, dar incepe sa mi se formeze in minte imaginea ce vrea sa sugereze.
Propun sa folosim ca tema principla background-ul din free, sau parte din el, si ceva screenshot-uri de KDE4. Am si compiz pus si tot ce e frumos, o sa incerc sa trag niste ecrane impuscate mai spectaculoase.

Ca idee de baza, ar fi fain ceva de genul:
- background-ul de mandriva
- o tema kde4 mai inchisa
- inregistrat in momentul schimbarii ferestrelor in Compiz cu "Shift Switcher"
- in partea de sus continua cularea backgroundului si este pozitionat textul

... cand voi avea chef ma voi apuca de el. Din pacate la lucru, pe laptop nu pot face grafica. Isi trage matele prea greu Gimpul cu placa video onboard Intel.

Ai reusit sa importi .odt-ul in googledocs? - Never mind...
« Last Edit: October 07, 2008, 04:01:16 PM by ing. Patkos Csaba » Logged

Csabi's BLOG

Linux registered user # 457717
ing. Patkós Csaba
Administrator
Veteran

Google Talk
« Reply #16 on: October 07, 2008, 04:56:02 PM »

Propunere corectura in textul ghidului: Linux => GNU/Linux
Dupa cum stiti ultima vreme erau mai multe discutii online pe internet despre folosirea incorecta a expresiei "Linux". Astfel Linux se refera STRICT la Kernel. Cand ne referim la un sistem de operare in sine, corect este GNU/Linux.

Propun se facem corectura si in manual, macar cei care acum se apuca sa se obisnuiasca corect. Ce parere afeti?

Csabi's BLOG

Linux registered user # 457717
romikele
Senior

« Reply #17 on: October 07, 2008, 05:10:17 PM »

De acord.

Linux pentru toţi
Linux registered user nr. 468331
yo5bdm
Veteran

Intuitia este o stiinta exacta!

« Reply #18 on: October 08, 2008, 08:34:58 AM »

GNU/Linux - de acord

2. nu mai am .odt-ul l-am pus pe ceva DVD si lam sters de pe hard, da nu mai gasesc nici DVD-ul Grin da ne descurcam si cu ce s-a incarcat. Deja s-a inceput lucrul pe acolo.

Propun sa folosim ca tema principla background-ul din free, sau parte din el, si ceva screenshot-uri de KDE4. Am si compiz pus si tot ce e frumos, o sa incerc sa trag niste ecrane impuscate mai spectaculoase.

Super ideea. Oricum ce se vede pe coperti tre sa detaliem cum se face, ma refer aici la comiz in principal

The Future is OpenSource.... Fully editable....
Linux registered user #439407
Erdei Rudolf Photography
Pages: 1 [2]   Go Up
  Print  

Jump to: