Mandriva Linux 2011 Gnome neoficial

cgherman's picture

In toata agitatia din ultima vreme am scapat anuntul legat de lansarea de catre comunitatea Edumandriva a versiunii Mandriva Linux 2011 Gnome, versiune neoficiala - nesuportata de Mandriva - ce include Gnome 2.32 nu 3 cum ati crede.

Download: ftp://ftp.mandriva.ru/EduMandriva/iso/2011/

Comments

E buna informatia dar daca era cu gnome 2.32 era super ,dar sa speram ca vor lansa si o varianta (neoficiala) cu gnome 3.0.3sau 3.0.4 chiar.Asta cred ca trebuie sa mai insistam pe langa cei de la MIb sa le de-a dumnezeu sanatate ,sau poate o face cineva din MRB sa le de-a dumnezeu sanatate si lor ca fac treaba buna , si intotdeauna gasesti pe cineva sa-ti raspunda la intrebari .

maaxx's picture

Hmm, vad ca numai varianta 32 bits e disponibila.

' Zombie: "Thou canst not kill that which doth not live. But you can blast it into chunky kibbles." ' (Quake1 manual, chapter VI, section D, line 676)

pretender's picture

Am vorbit cu cineva de pe forumul MIB si respectivu' mi-o zis ca pe la sfarsittul acestei saptamani va fi disponibila si versiunea de 64bit...eu pe aia o astept :)
Versiune de 32bit am testat-o in livecd si zic ca-i foarte reusita,am observat ca consuma numai 180Mb RAM,ceeace cred eu e un lucru foarte bun.Astept sa se clarifice si chestia cu mediile oficiale+ plf,apoi cred ca voi instala versiunea de 32bit pe compul fiului meu,lui ii place mandriva foarte mult.
O zi faina :)

This is Linux land. In the silence of the night, you can hear Windows machines rebooting.

symbianflo's picture

ma daca voua va place o distro numai ptr ca consuma putine resurse de ce nu va instalati dsl sau puppy? :D :D
Gata sefilor sa dus baba cu colacii.... Linux nu mai este O CHESTIE PTR REANIMAT PISICURI GERIATRICE....
Ori folositi o distro dedicata pisicurilor vechi ori va adaptati si scoateti banul pe hw mai nou si mai performant....
imi pare rau dar asta este .
Poate ca 32 de bit inca mai merge ( greu ...) pe 1 giga de ram , dar 64 in idle ia 800 de mega ....
asa ca imi pare rau , si nu e rautate , dar principiul ca recuperez masini vechi cu linux nu se mai aplica nici la ubuntu....
Sa nu mai vorbim de gnome3 , pe care il laudati atita , si ala e tot acolo 750/800 stra peticit si imbunatatit de fedoristi
( care serios au un gnome3 demn de lauda, sa speram ca si gtk se trezesc si aplica petecele in upstream ), deci cam asta vreau sa zic , or sa fie o gramada de versiuni neoficiale ( vezi lxde, gt2 etc), dar ce sens are ?
Mandriva in ziua de azi e Rosa-Desktop si au grafica rusii de mori , icoanele curate si ingrijite...etc , astia pe mib au trebuit sa reafca icoane din pachete ptr ca originalele erau prea urite si distorsionau , .....de exemplu.
M-am dat o tura prin magazinele de informatica , laptopurile , repet laptopurile ce vin acuma au 8 giga de ram , chiar e o promotie un asuss cu 8 giga si dual core 650€ si inclus iti dau si o celula pe android , ......
Deci sa nu va mai aud ca faceti misto de vechiul meu desktop.... :D

***post edit***
dap pot sa confirm si in lumea reala mandriva 2011.0 x86_64 configurata bine , cu efecte 3D/nvidia , cu opera deschis si cu moc pe profm, deci conditii normale , ia 1110 MB de ram.

PS:
rosasync love it :D


http://www.mandrivausers.ro/ MRB aint no shit , :p Linux user number 507107 Nu dați banii pe prostii, puneți Linux pe PISI ![ARLUG]

Unix is user-friendly. It’s just very selective about who its friends are

Super au aparut si variante cu xfce si lxde .Alegeti fiecare care si cum va place.Poate va aparea si o varianta cu gnome 3.0.Multumim .

a intra la categoria " gica contra " .
Dar nu vada nimic ca simplu utilizator decit cosmetizari de de doi bani cu resurse nerusinate . Nimic nou . Pe toate distributiile
Acum 7 ani cind am vazut Mandriva am spus " Mamaaaaaa ce intrefata ! " . Acum am rezerve . Nimic nou sub soare . Poate sint eu chior da ce mama dracu' arata asa bine in 2011 . Unity pare mai inchegat .
Acum rosa panel isi are sens pt un telefon mobil . E cumva bataie pe segmentul ala ?

Baftalos

Mandriva 2011.0 Gnome > 64bit ISOs (updated) finally available!

More Info
http://mib.pianetalinux.org/mib/forum/viewtopic.php?p=17123#p17123

NicCo
MIB Team Staff